Blogia
.Marietta'

"El Canvi Climàtic de la Terra"

"El Canvi Climàtic de la Terra"

El canvi climàtic es un del majors problemes del mediambient a la que ens enfrontem. Moltes asociacions com Green Peace lluiten per aconseguir un model energétic sostenible i aposten per poder aconseguir la disminució del CO2 per evitar el canvi climatic.

Durant els ultims anys diferents estacions meteorològiques han indicat que el planeta s’esta escalfant. La Terra puja la seva temperatura degut a la contaminació, ja que els rajos solars penetren dins la capa d’ozó i l’atmosfera. Perquè la capa d’ozó té un forat provocat per la contaminació, per on pasen més els rajos del Sol i provoca que la Terra s’escalfi. La contaminació de la capa d’ozó es deguda a l’existencia de l’augment d’emisions de gasos de fabriques, transports, etc.

Les proves que s’han trobat de que el canvi climàtic està canviant, son que les estacions meteorologiques que mesuren les temperatures durant anys, han descobert que la temperatura de la Terra puja cada any més. Una de les altres proves es el forat de la capa d’ozó el que provoca que penetrin més els rajos solars i s’escalfi més la Terra.

Les conseqüències més conegudes es que els pols s’estan descongelant, hi ha un elevament de l’aigua del mar que pot ser que algun dia arribi a la ciutat, etc.

A nord d’Europa es donaran més precipitacions i al sud també on s’inclou Espanya entre una de les més afectades. A tot el mon es un gran problema però de les zones més afectades són l’Antartida i Europa.

Les solucions que s’han trobat el projecte de Kioto, la disminució de CO2 amb menys venta de cotxes, menys fabriques, etc.

El canvi climàtic es un problema massa important on la gent es veu afectada per poder acabar de destrozar el planeta. Si hi haguessin menys transports que contaminen la capa d’ozó, fabriques i coses així podrien aconseguir que tornessin les temperatures de entre 15-30ºC però si aquest augment del CO2 no disminueix i els pols s’acaben descongelant, la vida a la Terra no serà possible.

http://www.greenpeace.org/espana/

www.elpais.com

http://es.wikipedia.org/wiki/Portada

www.google.es

www.elperiodico.es

 http://web.worldbank.org/WBSITE/EXTERNAL/EXTSITETOOLS/0,,contentMDK:20669340~isCURL:Y~menuPK:435332~pagePK:98400~piPK:98424~theSitePK:95474,00.html
 

0 comentarios