Blogia
.Marietta'

La noticia del día

Siete Detenidos en Barcelona por practicar abortos ilegales

Siete Detenidos en Barcelona por practicar abortos ilegales

En Barcelona esta mañana han detenido a siete personas por practicar

abortos ilegales en los que se cree que varias clínicas los practican.

Varios psiquiatras y psicólogos falsificaban los informes preceptivos para la salud mental de la madre.

Tres de los primeros seis entraran en prisión el próximo 30 de Diciembre que fueron los

practicantes de los abortos entre tres clínicas de Barcelona.

http://www.antena3.com/a3noticias/ 

¿Y esta publicidad? Puedes eliminarla si quieres.

Les cadenes de televisió es van reunir amb la vicepresidenta del Govern ahir a Madrid

Les cadenes de televisió es van reunir amb la vicepresidenta del Govern ahir a Madrid Ahir a Madrid la vicepresidenta del Govern i les cadenes de televisió
es van reunir ahir per parlar de les imatges que la televisió treia
a la llum sobre les dones maltractades.

Es van comprometre a que les informacions sobre la violencia masclista
que sapiguen que hi ha un numero gratuit (el 016) per trucar i avisar
sobre els mal tractes. I també les noticies que sortin sobre la violencia
masclista no sera una noticia més a la que ja estem acostumats sino una
altra tragedia que tindrien que anar desapareixent.

Crec que les televisions tindrien que treure els programes com
“El Diaro De Patricia”.
I que els homes que maltractesin a les dones sense cap mena de
excusa tindrien que tancar-los a la carcel i amb una llarga condena,
perquè igual que els homes no es mereixen cap tipus de maltracte les dones tampoc.

Els alumnes del CV de Revista fan un diari ONLINE

Els alumnes del CV de Revista fan un diari ONLINE Ahir els alumnes de CV de Revista de 2on d’ESO van fer un diari Online gràcies a unes persones encarregades de fer periodics a moltes escoles de Catalunya, així els alumnes podrien apendre a fer un diari a fer més bé les noticies i poder entendre els diaris.  El dimarts dia 6 de Novembre van fer una classe d’una hora on van explicar el que tenien que fer el següent dia 14 de Novembre. El treball consistia en decidir una secció per treballar en una noticía al diari sobre l’institut o proper a ell i mirar altres diaris Online que van fer altres escoles. El dimecres dia 14 a les 9:15 a Informatica 4 els alumnes del CV van arribar per poder començar amb el taller.  El primer que van fer va ser donar unes pegatines per a cada secció en la que cada alumne tenia que possar el seu nom, poc després van explicar el que es tindria que fer i li van donar una graella per posar els Títols, avantítols i subtitols de les noticies que redactarien.   A continuació els alumnes tenien que acabar de redactar les noticies perquè les persones encarregades poguessin passar a agafar les noticies i buscar els dos fotografs.  Després van agafar dos publicadors i l’hi van mostrar com es podia publicar  i el treball que es tenia que fer per poder actualitzar un diariI possar les fotos.  Els publicadors van ser Jordi Hinojosa i María Jesús Cantón i els dos fotografs Lluis Ruiz i Gerard Pastor.  Els fotografs van marxar fins i tot fora de l’escola per fer les fotos per les noticies de diferents seccions.  Quan ja les noticies estaven acabades els publicadors van començar amb la seva feina mentre els reste dels alumnes van fer un debat sobre les 3 noticies que sortirien a la portada i els seus titulars. Les tres escollides van ser: Perill a la rampa, IES Torre del Palau obre el marcador i Virus al institut .El debat va durar uns 20 minuts i el més dificil va ser decidir entre el Virus al institut i la Mutua i el càncer on van decidir agafar el Virus al Institut perquè era més propera als alumnes. Després del debat els fotografs van arribar i van passar les fotografies al ordinador, on sortien diferents alumnes.  Quan ja les noticies van estar publicades i el diari acabat, els alumnes van fer una valoració sobre el taller.  Al final de tot als alumnes li van donar una petita llibreta i el diari El Periodico de aquest dia.

Sortida dels alumnes de 2on d'Eso a Cardona i Manresa

Sortida dels alumnes de 2on d'Eso a Cardona i Manresa

El passat 7 de novembre els alumnes de 2on d’Eso de L’IES Torre del Palau van anar a

visitar la ciutat de Cardona i la de Manresa amb el proposit,

de veure dues esglesies de cada una de les ciutats per l’assignatura de Ciencies Socials.Els grups es van dividir. A i B a un autocar que aniria primer cap a la ciutat de Manresa i C i D que anirien cap a la ciutat de Cardona. A la ciutat de Manresa hi tenien que visitar la Seu de Santa Maria que estaba situada a dalt de el poble. Aquesta esglesia era d’estil gòtic era molt gran i era la segona esglesia amb més amplada de Europa, la nau central tenia uns 18 metres d’amplada. I a Cardona era un castell que s’utilitzava per fer muralla amb l’Andalús a l’epòca de guerres. L’esglesia era d’estil romànic feta de pedra.

Aquesta visita volia informar sobre els diferents estils de Baixa edat Mitjana.

A les 3 de la tarda ja van arribar a Terrassa els 2 grups.

Pregunta 5 de l'examen.

Sortida de 2on a la Mola per celebrar la castanyada

Sortida de 2on a la Mola per celebrar la castanyada El passat dia 31 d'Octubre els alumnes de 2on de ESO de el IES Torre del Palau van fer una sortida a la Mola per celebrar la castanyada.Els alumnes van anar en autocar fins la zona de la Meseta on van trobar els monitors que els va explicar el que es tindria que fer.Tenien que ser grups de 13 o 14 com a molt 15. La primera prova era tir amb arc.  Quan els grups acabaven de fer aquesta prova anaven fins la Meseta on podien anar al lavabo i descansar una mica. Després de pujar la primera pujada tenien una altra prova cantar una cançó amb relació a la muntanya de Sant Llorenç i la natura i la castanyada. Després es tenia que seguir caminant fins que arribesin al peu del Muntcau on tenien que agafar una corda i llençar-la contra una pedra i fer estil cawboy.  Allà es podia esmorzar i continuar caminant fins arribar a una altra prova on tenien que agafar una corda i dividir el grup per la meitat, un es possaven a un costat de la corda i els altres a l'altre i llavors estiraven a la vegada, qui no passes de la linia guanyaven i els que perdien tenien que fer o bé 10 flexions o bé abdominals.  La seguent prova que no estava gaire lluny de l'anterior consistia en apilar pedres i fer la muntanya més gran que els altres grups. I finalment arribaven a la cova del Drac on es paraven un moment feien una fotografia i tornaven a baixar per un altre camí.
¿Y esta publicidad? Puedes eliminarla si quieres.

Mueren 32 personas en las carreteras en el pasado fin de semana

Mueren 32 personas en las carreteras en el pasado fin de semana El pasado fin de semana murieron en las carreteras españolas 32 personas en un total de 26 accidentes. Este año ha habido 14 personas muertas más que el año pasado, siete de los fallecidos eran motoristas, 12 de los fallecidos eran menores de 30 años. Mueren niños menores de 18 años. La gravedad de los accidentes aumenta y tenemos que hacer algo al respeto por ejemplo:

Poner más vigilancia en las carreteras, más policías, que la gente use transportes públicos cuando bebe, poniendo limitadores de velocidad en los coches, ser responsables cuando conducimos, quitar más puntos por ese tipo de infracciones, arrebatar a la gente el carné directamente cuando pierde los puntos, etc.

La ira a Birmània

La ira a Birmània

Les tropes de Birmània que ara la governen els militars, es van

enfrontar als monjos que representava al poble. Alguns ciutadans també van lluitar contra la tirania dels militars.

El perquè de la lluita perquè el poble paga els impostos i els militars (governants)

s’ho queden i s’ho reparteixen mentre el poble de Birmània no té ni per poder tenir menjar.Això dels militars es com una historia de nens petits que no volen repartir res entre els demés mentre hi ha gent que defenent al seu poble esta morint i sacrificant-se per el seu poble. I mentre l’altre gent intenta sobreviure amb la poca cosa que té per menjar.

¿Y esta publicidad? Puedes eliminarla si quieres

Mallorca

Mallorca

Hola!

Estas vacaciones han sido muy entretenidas, bueno en el mes de Agosto que me fui a Mallorca. Me marche el día 4 de Agosto y el barco salió del puerto de Barcelona a las once de la noche. A las 6:30 de la mañana ya llegábamos al puerto de Mallorca y cuando bajamos del barco nos vino a buscar un familiar de mi madre. Cuando llegamos a la casa donde íbamos a estar (la de los padrinos de mi madre) desayunamos un poco y después vimos la tele hasta que a las 12 nos fuimos un ratito a la playa. Como era domingo hacían la Formula y como no yo que soy aficionada la vi pero me quede dormida a falta de 5 vueltas ya que estaba muy cansada del viaje. A las 6 de la tarde fui con mi prima a ver a su novio jugar a fútbol con el Son Ferriol pero el no jugaba. Al día siguiente fuimos a ver la Catedral de Mallorca era súper bonita y muy grande y tanto por dentro como por fuera era interesante hasta el final. Por la tarde fuimos a dar una vuelta por el Arenal havia mucha gente y estuvimos hasta tarde. Después al dia siguiente nos fuimos a un lugar muy muy peligroso a Sa’Calobra donde para ir tienes o que ir en el tren de Soller y en barco o en coche y claro nosotros fuimos en coche y la sorpresa nos espero cuando llegamos al nudo de la corbata una curva muy cerrada, cuando pasamos la curva vimos lo que nos esperaba decenas de curvas cerradas casi tanto como la primera. Al llegar allí dimos gracias a dios, pasamos por toda la gente y llegamos al lugar donde comimos, nos bañamos, etc. Al volver a casa estábamos dormidas las tres niñas que íbamos. Cuando llegamos mi prima y yo nos metimos en la piscina pequeña que había en casa. Al dia siguiente fuimos a un parque acuático, era una sorpresa pero yo ya me imaginaba algo. Mi hermana y yo directamente nos quitamos la ropa donde debajo llevábamos el bikini para ir a la piscina pero teníamos que ir con mi prima pequeña que le daba miedo y entonces la dejamos con Maruja y Juan pedro (los padrinos de mi madre) y mi hermana y yo fuimos a el río donde ibas con los donuts hinchables por el agua, después fuimos a los toboganes y yo me monte en un tobogán de por lo menos 30 metros y muy empinado. Que miedo pase. Después lo que quedo de dia estuvimos con la familia disfrutando de aquel dia tan maravilloso. El ultimo día que disfrutamos de Palma de Mallorca fue aquel en que fuimos a Soller un pueblo donde tenias que ir por curvas pero no tan cerradas como las de Sa’Calobra. Cuando llegamos nos fuimos mi hermana y yo a las tiendas a comprar regalos para nuestras amigas y para mi hermano y mi cuñada. Después nos compramos un helado y nos hicimos una fotografía en una maquina de esas que se pueden hacer que carné y todo. Después nos metimos en el agua que estaba helada mientras Maruja preparaba la comida, comimos y fuimos a hacernos otra fotografía pero con mi prima pequeña. Estuvimos hasta la tarde en el agua hasta que ya era la hora de irnos. Nos comimos un helado cada uno y fuimos para casa por el túnel donde se llegaba más rápido.

Al día siguiente nos despertamos a las 7:30 para acabar de preparar las maletas y ir al puerto. Cuando ya llegamos al puerto estuvimos como unas 2 horas esperando y entre ese tiempo vimos al príncipe de lejos y el barco FORTUNA. Salimos del puerto a las 11:30 y cuando llegamos a Barcelona a las 15:30 nos quedamos contentísimos fueron unas vacaciones EXCELENTES.

http://www.palmademallorca.es/portalPalma2/home.jsp?language=ca

http://www.red2000.com/spain/baleares/mallorca/1city.html

¿Y esta publicidad? Puedes eliminarla si quieres